Terug naar het blogoverzicht
Cadeaukaarten als relatiegeschenk

Cadeaukaarten als relatiegeschenk

Vorig jaar juni zijn we gestart met Vergroenjegas.nl. Je kunt via Vergroenjegas je eigen gasverbruik vergroenen, maar je kunt ook een Vergroenjegascertificaat cadeau doen aan een vriendin, collega,  buurman etc.  Deze krijgt dan een email met een digitaal certificaat en een persoonlijke boodschap  toegestuurd.

De afgelopen tijd kregen we echter van bedrijven steeds vaker de vraag of het certificaat ook fysiek kon worden aangeleverd zodat het kan worden weggegeven als relatiegeschenk of voor in het kerstpakket. Daarom hebben we voor bedrijven nu een cadeaukaart ontwikkeld die een waarde vertegenwoordigd van òf 1 jaar Groen douchen voor 1 persoon (123 m³) òf 1 jaar Groen koken (37 m³). Deze cadeaukaart kan vervolgens door het bedrijf worden weggegeven als relatiegeschenk of als onderdeel van het kerstpakket. De ontvanger hoeft dan vervolgens alleen nog zijn/haar adres te koppelen aan de cadeaukaart via onze website.

De naam van het bedrijf dat de cadeaukaart schenkt, wordt op de kaart vermeld. Zo wordt zichtbaar dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat. De ontvanger van de kaart doucht of kookt een jaar lang CO₂-neutraal. Tegelijkertijd wordt de groengasproducenten gestimuleerd om meer groen gas te produceren.

Zie voor meer informatie op: https://www.vergroenjegas.nl/zakelijk

 

Patrick Tel