Consument

 

Ook jij kunt bijdragen aan een beter klimaat
Ga voor één van de bovenstaande groengasproducten om direct bij te dragen aan een beter klimaat. We zijn bij onze producten uitgegaan van het gemiddeld verbruik in Nederland voor koken, stoken en douchen.

Kies voor 1 jaar Groen koken om komend jaar groen te koken. Hiermee wordt 37m³ gas van je verbruik vergroend. Liever Groen douchen? Kies dan voor 1 jaar Groen douchen voor 1 persoon (123m³). Wil je je volledige verbruik verduurzamen of slechts een deel daarvan? Kies dan voor 1 jaar Groen stoken en voer het gewenste verbruik in dat je wilt vergroenen. Zo draag jij bij aan een beter klimaat!

 

Geef een groengascerificaat cadeau!
Je kunt groen koken, stoken of douchen ook cadeau doen aan een vriend, broer, zus of aan je buurman. Kies een product en vink daarbij aan dat je het groengascertificaat cadeau wilt doen. De ontvanger krijgt dan het digitale certificaat in zijn of haar e-mailbox met een persoonlijke boodschap van jou!

De ontvanger hoeft zelf verder geen actie te ondernemen, aan het contract met zijn of haar huidige energieleverancier wijzigt er niets. Met de aanschaf van het groengascertificaat wordt automatisch een deel van het gasverbruik vergroend.

Je cadeaukaart registreren
Heb je een cadeaukaart ontvangen en wil je deze registreren? Kies dan voor de knop "Registreer je cadeaukaart" helemaal onderaan deze pagina.