Consument

Onze drie producten

Kies één van de bovenstaande groengasproducten om direct bij te dragen aan een beter klimaat
Wil jij een deel van je gasverbruik of je gehele gasverbruik verduurzamen? Of verwarm je je woning al met een hybride warmtepomp en wil je ook de laatste hoeveelheid gasverbruik verduurzamen? Of wil je een vriend of familielid een duurzaam cadeautje geven? Dat kan allemaal met één van de hier bovengenoemde producten. Kies voor 1 jaar Groen koken om komend jaar groen te koken. Hiermee wordt 37m³ gas (het gemiddelde verbruik van 1 jaar groen koken) van je verbruik vergroend. Liever Groen douchen? Kies dan voor 1 jaar Groen douchen voor 1 persoon (123m³). Wil je je volledige verbruik verduurzamen of slechts een deel daarvan? Kies dan voor 1 jaar Groen stoken en voer het gewenste verbruik in dat je wilt vergroenen. Zo draag jij bij aan een beter klimaat!

Een groengascertificaat cadeau doen
Ook kun je één van de producten cadeau doen aan een vriend, broer, zus of je buurman. Kies een product en vink daarbij aan dat je het groengascertificaat cadeau wilt doen. De ontvanger krijgt dan het digitale certificaat in zijn of haar e-mailbox met een persoonlijke boodschap van jou! De ontvanger hoeft zelf verder geen actie te ondernemen, immers aan het contract met zijn of haar huidige energieleverancier wijzigt er niets. Met de aanschaf van het groengascertificaat wordt automatisch een deel van het gasverbruik vergroend.

Je cadeaukaart registreren
Heb je een cadeaukaart ontvangen en wil je deze registreren? Kies dan voor de knop "Registreer je cadeaukaart" helemaal onderaan deze pagina.