Zakelijk

 

Verduurzaam je onderneming of geef groen gas cadeau

Geef een Vergroenjegas-cadeaukaart
Vind je duurzaamheid belangrijk voor je onderneming? Laat dit zien door jouw relaties en werknemers een jaar lang Groen koken of Groen douchen te geven. De cadeaukaarten worden naar je toegezonden, zodat je de kaarten kunt weggeven voor een verjaardag van een personeelslid, in het kerstpakket of aan je relaties.

De ontvanger van de kaart kan achteraf zijn/haar adres koppelen aan het certificaat zodat deze geregistreerd staat op het juiste adres. De ontvanger behoudt het contract met zijn/haar huidige energieleverancier, maar vergroent eenvoudig (een deel van) het gasverbruik met dit certificaat. De instructies staan vermeld op de verpakking van de cadeaukaart.

 

Eigen logo op cadeaukaart
Heb je specifieke wensen zoals het plaatsen van je bedrijfslogo op de kaart, afwijkende levertijden etc., neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar: info@vergroenjegas.nl

CO₂-neutraal koken of je bedrijfspand CO₂-neutraal verwarmen 
Heb je zonnepanelen en voldoende isolatie, maar je wilt ook je resterende gasverbruik van je onderneming vergroenen? Met 1 jaar Groen gas kun je jouw bedrijfspand een jaar lang CO₂-neutraal verwarmen. Als kok laat je je gasten groen eten door je gas te vergroenen, als hotelier laat je je gasten groen overnachten.  Je behoudt je contract met de huidige energieleverancier en koopt daarnaast een groengascertificaat om een deel van je (of volledige) verbruik te vergroenen. Bovendien krijgt je nu per 500 kuub dat je vergroent, een sticker.  Zo draag jij je steentje bij aan het klimaat en kun je laten zien dat jouw bedrijf voor duurzaamheid staat.

De genoemde bedragen zijn exclusief BTW en in het geval van cadeaukaarten exclusief verwerkings- en transactiekosten van 29,95 euro per bestelling. Er wordt uitsluitend verzonden naar Nederlandse adressen. 

Heb je een vraag? kijk dan bij de veelgestelde vragen of mail ons: info@vergroenjegas.nl