Zakelijk

Bestel hier uw cadeaukaarten of vergroen het gasverbruik van uw pand

Koop hier het groene kerstcadeau van 2019:  cadeaukaart 1 jaar Groen koken of 1 jaar Groen douchen, al vanaf € 5,18 per kaart!
Geef uw personeel en relaties een groen cadeau met impact en kies voor het leukste en groenste kerstcadeau van 2019! De cadeaukaarten worden naar u toegezonden, zodat u de kaarten kunt weggeven aan de gelukkigen. De ontvanger van de kaart kan achteraf zijn/haar adres koppelen aan het certificaat zodat deze geregistreerd staat op het juiste adres. De ontvanger behoudt het contract met zijn/haar huidige energieleverancier, maar vergroent eenvoudig (een deel van) het gasverbruik met dit certificaat. De instructies staan vermeld op de verpakking van de cadeaukaart. Indien u specifieke wensen heeft als bijvoorbeeld het plaatsen van uw logo op de kaart, afwijkende levertijden, etc., neemt u dan gerust contact met ons op: info@vergroenjegas.nl
De genoemde bedragen zijn exclusief verwerkings- en transactiekosten van 29,95 euro per bestelling en exclusief BTW. Er wordt uitsluitend verzonden naar Nederlandse adressen.

Laat nu aan uw klanten of gasten zien dat u groen gas gebruikt! Kies voor 1 jaar Groen gas en geef het verbruik in dat u wilt vergroenen
Met 1 jaar Groen gas kunt u uw pand CO₂-neutraal verwarmen. Of u kunt als restauranthouder groen koken of als hotelier uw gasten groen laten overnachten. U behoudt uw contract met uw huidige energieleverancier. Daar bovenop koopt u hier een groengascertificaat om een deel van uw (of volledige ) verbruik te vergroenen. Bovendien krijgt u per 500 kuub dat u vergroent, een sticker. Zo kunt u laten zien dat u groen gas verbruikt. Aan u de keuze hoe u een steentje wilt bijdragen aan een beter klimaat!

Heeft u vragen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of het antwoord op uw vraag er tussen staat. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen via info@vergroenjegas.nl. Wij helpen u graag!